Er du på udkig efter nye briller?

Briller

​​NYE BRILLER, DER PASSER TIL DINE BEHOV

Er du på udkig efter nye briller?

Så er du velkommen til at kigge forbi vores butik i Kalundborg, hvor du kan finde et stort og velassorteret sortiment af brillestel og -glas til ethvert formål. Vores butik er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Jyderup, Svebølle, Gørlev, Høng eller omegn.

Briller til ethvert behov

Forskellige arbejdsopgaver stiller forskellige krav til dine nye briller. Kontorassistenten skal fungere ved en EDB-skærm, smeden skal kunne skelne små detaljer helt op til 20 centimeters afstand, bibliotekaren skal kunne læse bogryggen på bogen på den øverste hylde. Tandlægen og klinikassistenten skal beskytte øjnene mod infektioner, tømreren mod flyvende genstande, smeden mod svejselys, laboranten mod ætsning og så videre.

Har man på sin arbejdsplads et særligt behov, som ikke kan dækkes af de almindelige “hverdagsbriller”, så skal arbejdsgiveren anskaffe en passende arbejdsbrille til den ansatte. Store virksomheder har ofte klare retningslinjer for anskaffelsen, hvorimod mindre firmaer ofte vurderer fra gang til gang.​

Skærmbriller med styrke

Et skærmbrillestel må ikke være alt for smalt, men ellers handler skærmbriller mere om glassene. Disse kan laves med en slags “flydende overgang” ligesom en almindelig flerstyrkebrille. 

Dog med de usynlige felter placeret anderledes end til den brille, du skal kunne færdes med i det daglige og i forhold til den enkeltes behov. Brilleglassene kan også være med to styrker. Her kan man tage hensyn til to forskellige arbejdsafstande.

Endelig kan de fremstilles med bare én styrke, nemlig den styrke du skal bruge til skærm og tastatur, og du må så aftage brillen, hvis du skal se på andre afstande.

Beskyttelsesbriller med eller uden styrke

Beskyttelsesbriller kan være med og uden styrke. De skal være CE-mærket for at leve op til de normer, som er fastsat i de europæiske standarder og dermed yde optimal beskyttelse. Hos Alfa Optik kan vi også levere beskyttelse/sikkerhedsbriller til virksomheder.

​Der er flere faconer at vælge imellem. En grundig beskrivelse af arbejdet vil give os størst mulighed for at tilgodese så mange forskellige arbejdsområder som muligt.

Glassene leveres som plastglas eller det meget slagfaste polycarbonat. Er du nikkelallergiker, kan du få nikkelfri sikkerhedsbriller af titanium.

Få rådgivning og vejledning til valg af nye briller

Hos Alfa Optik i Kalundborg kan vi hjælpe dig med at finde de rette nye briller eller solbriller.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller komme ned i vores butik, så står vi til rådighed og vejledning for dig. Vi tilbyder et stort udvalg af briller til fornuftige priser, og vi kan også finde et par nye briller til dig til en billig pris, der matcher dit budget. I vores butik vil du også kunne få foretaget en klinisk øjenanalyse og synsprøve.

Alfa Optik

Kordilgade 35, 4400 Kalundborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 30726553

Kontaktinformation

Telefon: 59 51 01 93

E-mail: info@alfaoptik.dk​​​

Kontakt os for et godt tilbud.

Åbningstider

Mandag - fredag: 9.30 - 17.30

Lørdag: 9.30 - 13.00

Søndag: lukket