Har du brug for solbriller til at beskytte dine øjne mod solens stråler?

Solbriller

SOLBRILLER FOR ENHVER SMAG

Har du brug for solbriller til at beskytte dine øjne mod solens stråler? Så er du kommet til den helt rette brillebutik. Hos Alfa Optik i Kalundborg har vi et stort sortiment af solbriller for enhver smag. Vores butik er velbesøgt af kunder fra lokalområdet samt Høng, Jyderup og andre nærliggende områder.

Beskyt dine øjne mod solens stråler

Hvis man går meget rundt ude i solen uden solbriller, kan det føre til trætte øjne og hovedpine. Det skyldes, at man nemt kommer til at gå og knibe øjnene sammen, så solen ikke virker så skarp.

Det er derfor vigtigt at beskytte sine øjne mod solens stråler med et par solbriller.

Du kan her på denne side finde et udvalg af vores sortiment af solbriller, men du er naturligvis også velkommen til at komme ned i vores butik og se dem, hvor du også vil kunne se vores øvrige udvalg samt prøve solbrillerne på.​

Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige solbriller

Hos Alfa Optik hjælper vi dig gerne med at finde de helt rigtige solbriller, som både passer til dit ansigt, din personlige stil og ikke mindst dine behov. Vi står således til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan være sikker på at komme hjem med et par solbriller, der lever op til alle dine ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller til komme ned i butikken, så står vi til rådighed for dig. Butikken er centralt placeret i Kalundborg og er således let at komme til.

Alfa Optik

Kordilgade 35, 4400 Kalundborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 30726553

Kontaktinformation

Telefon: 59 51 01 93

E-mail: info@alfaoptik.dk​​​

Kontakt os for et godt tilbud.

Åbningstider

Mandag - fredag: 9.30 - 17.30

Lørdag: 9.30 - 13.00

Søndag: lukket