Er du på udkig efter nye brilleglas?

Brilleglas

Stort udvalg af brillestel i forskellige udtryk

Find dét brillestel der passer bedst til dig

Skal du til at have dit første par briller, eller kunne du tænke dig at skifte dit gamle brillestel ud med et nyt? Så kan du komme forbi Alfa Optik og se vores store udvalg af stel til herrer og damer. Vi kan tilbyde et stort udvalg af brillestel i forskellige stile, udtryk og materialer, og vi har derfor også et, der passer til dig.

Alfa Optik er en brillebutik og optiker, der ligger i Kalundborg. Her kan du således nemt komme forbi, hvis du bor i en omkringliggende by, eksempelvis Høng, Svebølle eller Jyderup. Kom ind i butikken og prøv vores forskellige brillestel, så du er sikker på, at du kommer hjem med det helt rigtige stel.

Moderne stel og klassiske designs

Med et hav af brillestel kan det være let at drukne i mulighederne. Derfor står vi i butikken klar til at rådgive dig, når du skal have et nyt brillestel. Vi har desuden vores eget optikerværksted i butikken, og vi kan derfor hurtigt justere dit stel for dig, hvis det er blevet skævt, trænger til en opstramning, eller hvis vi skal tilslibe dine glas til et nyt stel.

​Vores udvalg strækker sig fra moderne stel til klassiske designs. Vi forstår vigtigheden af at have et par briller, der ikke kun forbedrer dit syn, men også passer til din personlige stil. Derudover kommer vores forskellige stel i forskellige materialer, som hver har sine egne specifikationer.

Det er svært på forhånd at vide, hvilke materialer, man selv foretrækker, og du er derfor altid velkommen til at komme forbi og prøve vores brillestel i butikken.

Kom forbi og find et stel du bliver glad for

Vil du se vores udvalg af brillestel, eller har du brug for faglig rådgivning inden dit køb? Så er du altid meget velkommen til at komme forbi Alfa Optik og få en god snak om dine ønsker og behov. Vi vejleder dig gerne, så vi i fællesskab kan finde et brillestel, du kan være glad for de næste mange år. Vi kan godt lide farver, og mange kunder ser store forskelle fra vores sortiment i forhold til kædernes.

Alfa Optik

Kordilgade 35, 4400 Kalundborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 30726553

Kontaktinformation

Telefon: 59 51 01 93

E-mail: info@alfaoptik.dk​​​

Kontakt os for et godt tilbud.

Åbningstider

Mandag - fredag: 9.30 - 17.30

Lørdag: 9.30 - 13.00

Søndag: lukket