KVALITET TIL

FORNUFTIGE

PRISER

KVALITET TIL

FORNUFTIGE

PRISER

Briller2018-09-22T01:20:58+02:00

Briller i Kalundborg

I Kalundborg har vi forskellige briller til netop dit behov

Forskellige arbejdsopgaver stiller forskellige krav til brillerne. Kontorassistenten skal fungere ved en EDB-skærm, smeden skal kunne skelne små detaljer helt op til 20 centimeters afstand, bibliotekaren skal kunne læse bogryggen på bogen på den øverste hylde. Tandlægen og klinikassistenten skal beskytte øjnene mod infektioner, tømreren mod flyvende genstande, smeden mod svejselys, laboranten mod ætsning osv.

Har man på sin arbejdsplads et særligt behov, som ikke kan dækkes af de almindelige “hverdagsbriller”, så skal arbejdsgiveren anskaffe en passende arbejdsbrille til den ansatte.

Store virksomheder har ofte klare retningslinjer for anskaffelsen, hvorimod mindre firmaer ofte vurderer fra gang til gang.

Skærmbriller

Et skærmbrillestel må ikke være alt for smalt, men ellers handler skærmbriller mere om glassene. Disse kan laves med en slags “flydende overgang” ligesom en almindelig flerstyrkebrille. Dog med de usynlige felter placeret anderledes end til den brille, man skal kunne færdes med i det daglige, og i forhold til den enkeltes behov.

Brilleglassene kan også være med to styrker, her kan man tage hensyn til to forskellige arbejdsafstande. Endelig kan de fremstilles med bare én styrke, nemlig den styrke man skal bruge til skærm og tastatur, og man må så aftage brillen, hvis man skal se på andre afstande.

Hvilket glas, der skal anvendes, afgøres i hvert enkelt tilfælde under hensyntagen til de, af arbejdsgiveren, udstukne retningslinier. Brilleglassene kan være af mineralglas eller plastglas.

  • Til nikkelallergikere fås nikkelfri brillestel eks. af titanium
  • Vi anbefaler altid, at glassene er klare og refleksbehandlede

Beskyttelsesbriller

Beskyttelsesbriller kan være med og uden styrke. De skal være CE-mærket for at leve op til de normer, som er fastsat i de europæiske standarder, og dermed yde optimal beskyttelse. Alfa Optik leverer sikkerhedsbriller af mærket Titmus.

Der er flere faconer at vælge imellem. En grundig beskrivelse af arbejdet, vil give os størst mulighed for at tilgodese så mange forskellige arbejdsområder som muligt.

Glassene leveres i hærdet mineralglas, plastglas eller det meget slagfaste polycarbonat. Er man nikkelallergiker, kan man få nikkelfri sikkerhedsbriller af titanium.

Alfa Optik i Kalundborg råder og vejleder vi dig, så at du får de rigtige briller

Alfa Optik i Kalundborg kan hjælpe dig med at finde de rette briller til dig. Du er altid velkommen til at ringe til os eller komme ned i vores butik, så står vi til rådighed og vejledning for dig.